2695306803 Ντουρέικα, Ζακύνθου egglezosxr@gmail.com
 
ΕΚΤΡΟΦΗ ΣΚΥΛΩΝ
Love & Care | Pet shop - Εκτροφή, Εκπαίδευση & Καλλωπισμός Κατοικιδίων Ζάκυνθος
Η επιχείρησή μας “Love & Care” η οποία βρίσκεται στην Ζάκυνθο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την εκτροφή σκύλων. Όλα ξεκίνησαν πριν αρκετά χρόνια, όταν πήραμε την απόφαση να ασχοληθούμε με την εκτροφή αυτής της εξαιρετικής φυλής σκύλων την “Επανιέλ Μπρετόν”.

Με αγάπη και πολύ μεράκι, καθημερινά εκτρέφουμε υγιέστατα σκυλιά, ελεύθερα δυσπλασίας και άλλων γεννητικών παθήσεων, άριστοι ισορροπημένοι χαρακτήρες (όχι φοβικά, δειλά, νευρικά) και όσο το δυνατόν άριστα μορφολογικά.

Στόχος μας είναι η ποιοτική εκτροφή σκύλων Επανιέλ Μπρετόν και πολύ λίγες, πλήρως ελεγχόμενες, γέννες ετησίως.
 

 
ΕΠΑΝΙΕΛ ΜΠΡΕΤΟΝ

Το Επανιέλ Μπρετόν είναι ένας ιδιαίτερα ευφυΐες και υπάκουος σκύλος που χρησιμοποιείται αρκετά στο κυνήγι. Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του είναι η ευκινησία και η δύναμη που το βοηθά να προσαρμόζεται και να αποδίδει με τον καλύτερο τρόπο στην εργασία του.

Το δέρμα του είναι χαλαρό, πράγμα που μειώνει του κινδύνους από μικροτραυματισμούς ενώ το τρίχωμά του είναι ιδιαίτερα πυκνό. Το πορτοκαλί χρώμα είναι κάτι που μπορεί να συναντήσετε στα αυτιά, κάτω από την ουρά ή και μικρές φακίδες στα πόδια.

Το Επανιέλ Μπρετόν χρησιμοποιείται κυρίως για το κυνήγι της μπεκάτσας, της πέρδικας και του λαγού. Είναι ένα σκυλί με αριστοκρατική προσωπικότητα και πρόθυμος να δείξει την αγάπη του κάθε τρόπο. 

Πρέπει να αναφερθεί ότι το Επανιέλ Μπρετόν χρειάζεται μαθήματα κοινωνικοποίησης σε νεαρή ηλικία. Πολλοί σκύλοι, ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία τους μπορεί να αντιδράσουν άλλοι θετικά και άλλοι αρνητικά σε διάφορα αντικείμενα π.χ. δεν καθίστανται να γίνουν όλοι κυνηγετικοί σκύλοι λόγω κροτοφοβίας.