2695306803 Ντουρέικα, Ζακύνθου egglezosxr@gmail.com
 
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΚΥΛΩΝ
Love & Care | Pet shop - Εκτροφή, Εκπαίδευση & Καλλωπισμός Κατοικιδίων Ζάκυνθος

Εάν χρειάζεται να λείψετε από το σπίτι σας και δεν μπορείτε να πάρετε μαζί σας το κατοικίδιο σας, το ξενοδοχείο κατοικίδιων που διαθέτουμε είναι η καλύτερη επιλογή που θα σας απαλλάξει από το άγχος για το αν το κατοικίδιο σας είναι ασφαλές και τρέφεται σωστά.

Στο ξενοδοχείο σκύλων “Love & Care” το οποίο βρίσκεται στην Ζάκυνθο, διαθέτοντας έμπειρο και φιλόζωο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε την φιλοξενία και την φροντίδα του κατοικιδίου σας για το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε.

Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου είναι υπερσύγχρονες, ενώ πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και άριστες συνθήκες υγιεινής, προσφέροντας μια άνετη και ξεχωριστή διαμονή στον αγαπημένο σκύλο ή την αγαπημένη γάτα σας.
 

 
 
Κάθε τετράποδος φίλος μας απολαμβάνει το δικό του προσωπικό δωμάτιο με αποκλειστική αυλή και φροντίζουμε ώστε να ακολουθούμε τις διατροφικές του συνήθειες και να του δίνουμε την στοργή και την αγάπη που το έχετε συνηθίσει.

Αναλαμβάνουμε την φιλοξενία σκύλων και γατών για το χρονικό διάστημα που εσείς επιθυμείτε. Σε εμάς το κατοικίδιο σας θα νιώθει σας το σπίτι του, αφού θα του παρέχουμε κάθε δυνατή πολυτέλεια.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι επιλεγμένο με αυστηρά κριτήρια, δίνοντας έμφαση στην αγάπη, τον σεβασμό, την συνέπεια και την σωστή συμπεριφορά απέναντι στα ζώα.
 

 
 
Εμπιστευτείτε τη φροντίδα των μικρών σας φίλων στο ξενοδοχείο σκύλων “Love & Care” στην Ζάκυνθο και εξασφαλίστε τους μια χαρούμενη και ασφαλή διαμονή.