2695306803 Ντουρέικα, Ζακύνθου egglezosxr@gmail.com
 
ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ
Love & Care | Pet shop - Εκτροφή, Εκπαίδευση & Καλλωπισμός Κατοικιδίων Ζάκυνθος

Ο καλλωπισμός είναι σημαντικός τόσο για την σωματική υγεία όσο και για την ψυχολογία του κατοικίδιου μας. Ακόμα και αν πιστεύουμε ότι μπορούμε μόνοι μας να παρέχουμε τις υπηρεσίες καλλωπισμού στα κατοικίδια μας στην πραγματικότητα μεγάλο μέρος του πρέπει να παρέχεται από ειδικούς.

Στο pet shop μας “Love & Care” το οποίο βρίσκεται στην Ζάκυνθο, οι έμπειρη και φιλόζωη ομάδα μας είναι καθημερινά κοντά σας και έτοιμη να αναλάβει με αγάπη και στοργή την περιποίηση του κατοικίδιου σας.

Ένα καλλωπισμένο ζωάκι, δεν διακατέχεται από το άγχος και τη νευρικότητα, που του προκαλούν οι επίπονοι κόμποι, το βάρος του περιττού τριχώματος και η δυσοσμία. Είναι επίσης πιο αρεστό στην οικογένεια του - και όχι μόνο -, με αποτέλεσμα να δέχεται περισσότερα χάδια και αγκαλιές. Έτσι είναι πάντα πιο χαρούμενο και δοτικό.
 

 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνει να κουρέψει το σκυλάκι σας με την τελευταία λέξη της μόδας στις σκυλοκομμώσεις, να το λούσει, να του κόψει τα νύχια, να το χτενίσουν, να αφαιρέσουν τη νεκρή τρίχα, να του κάνουν μασάζ, να καθαρίσουν τα αυτά και τα δόντια του και ότι άλλο χρειάζεται για να νιώθει ανανεωμένο και περιποιημένο.

Μπορούμε να καλλωπίσουμε κατοικίδια με όποιο μήκος και είδος τρίχας έχουν, φροντίζοντας πάντα για την υγεία δέρματος και τριχώματος. Η αγάπη για αυτό που κάνουμε, τα σύγχρονα μηχανήματα και τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιούμε σας εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα.

Η καλή υγεία του ζώου σας είναι προτεραιότητά μας, έτσι τα εργαλεία, ο εξοπλισμός και οι πετσέτες που χρησιμοποιούμε αποστειρώνονται μετά από κάθε καλλωπισμό.
 
 
 
Στόχος μας είναι να παρέχουμε στο κατοικίδιό σας την καλύτερη περιποίηση χωρίς πίεση και άγχος, μετατρέποντας τον καλλωπισμό του αγαπημένου τετράποδου φίλου σας σε μια ευχάριστη εμπειρία. Επισκεφτείτε το pet shop μας “Love & Care” στην Ζάκυνθο και να είστε σίγουροι πως το κατοικίδιό σας βρίσκεται στα σωστά χέρια.