2695306803 Ντουρέικα, Ζακύνθου egglezosxr@gmail.com
 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ
Love & Care | Pet shop - Εκτροφή, Εκπαίδευση & Καλλωπισμός Κατοικιδίων Ζάκυνθος

Ο σκύλος είναι από τα πιό αγαπημένα κατοικίδια του ανθρώπου και αυτό γιατί είναι μοναδικός, με ιδιαίτερη συμπεριφορά και ποικίλες ανάγκες. Εάν λοιπόν ψάχνετε έναν σωστό τρόπο να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας ήρθατε στο κατάλληλο μέρος.

Στην επιχείρησή μας “Love & Care” η οποία βρίσκεται στην Ζάκυνθο, κατέχοντας την κατάλληλη εξειδίκευση στην εκπαίδευση σκύλων, δίνουμε τα σωστά εφόδια στον πιστό σας φίλο, ώστε να μπορεί ο ίδιος και ο ιδιοκτήτης του να απολαμβάνουν έναν δημιουργικό τρόπο ζωής με μια βαθιά σχέση που θα στηρίζεται στην υπακοή, στην σωστή κοινωνικοποίηση και την ανιδιοτέλεια.

Οι εξειδικευμένοι εκπαιδευτές σκύλων που διαθέτουμε, χρησιμοποιώντας τεχνικές και χειρισμούς που δεν περιλαμβάνουν βία και δεν φέρνουν τον σκύλο σε δυσάρεστη θέση, του δίνουν την ελευθερία να επιλέξει ο ίδιος την επόμενη κίνηση του αφού όμως πρώτα έχουν προκαθορίσει το αποτέλεσμα.
 

 
Με την εμπειρία χρόνων και πολύ αγάπη, όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε στους τετράποδους φίλους μας:
 
  Βασική ή προχωρημένη εκπαίδευση σκύλων υψηλών απαιτήσεων
 
  Καθήκοντα φύλαξης, ώστε ο σκύλος να βρίσκεται σε επαγρύπνηση για την ασφάλεια του ιδιοκτήτη
 
  Την κοινωνικοποίηση του σκύλου σε σχέση με τα εξωτερικά ερεθίσματα που θα έχει κατά την διάρκεια της ζωής του
 
Ο αμοιβαίος σεβασμός και η τήρηση των ρόλων που τηρούνται ανάμεσα σε αφεντικό και σκύλο είναι δύο από τα σταθερά σημεία αναφοράς που έχουν ενταχθεί στην εκπαίδευση. Σκοπός μας είναι να θέσουμε τις απαραίτητες βάσεις για την αρμονική συμβίωση με τον πιστό σας φίλο από τις πρώτες μέρες της ζωής του.
 

 
 
Επιλέξτε την επιχείρησή μας “Love & Care” στην Ζάκυνθο για την εκπαίδευση του σκύλου σας και σε λίγες ημέρες θα μπορείτε να έχετε μια πραγματική επικοινωνία με τον σκύλο σας.